در این نوشته سعی شده است تا روش هایی مفید را بیان کنیم که با استفاده از این روش ها می توانید در استارتاپ خود موفق شوید هرچند که سرمایه اولیه چندانی هم نداشته باشید. پس تا انتها با ما همراه شوید و این روش ها را به خاطر بسپارید.

۱- از شروع کردن نترسید

بحرانی ترین مرحله برای راه اندازی یک استارتاپ یا کسب و کار شروع کردن آن است. نیازی نیست تا برای شروع کار خود تمام شرایط فراهم باشد. یا این که سرمایه اولی کافی وجود داشته باشد. در گام اول شروع منطقی کار مهم است. شما فقط استارت کار را بزنید و مراحل اولیه را پیش ببرید. مابقی مراحل در ادامه کار خود به خود جور می شود. شما فقط شروع کنید و از مشکلات و کمبودها نگرانی به خود راه ندهید.

نکته مهم در این مرحله این است که در زمان شروع کردن استارتاپ خود هزینه ها را تا آن جایی که امکان دارد در سطح پایینی نگه دارید.

استارتاپ


همچنین بخوانید:  مراحل راه اندازی یک کسب و کار کوچک


در مرحله شروع کردن سعی کنید تا اندازه ای که برایتان مقدور است و از عهده شما بر می آید کارها را خودتان انجام دهید. یا این که وقت بگذارید و کار را یاد بگیرید. این کار را به دیگری واگذار کنید مستلزم هزینه کردن است. و این در ابتدای راه صحیح نیست.

اگر کمبود سرمایه دارید، نباید همین اندک سرمایه را هم با نا درست خرج کردن بر باد دهید. بهتر است برنامه ریزی کنید و اگر می توانید کارهایی را در زمینه همین کسب و کاری که راه انداخته اید انجام دهید و پول به دست آمده را در استارتاپ خود هزینه کنید. به این ترتیب به مرور سرمایه اولیه شما زیاد می شود.

اگر موفق نشوید که سرمایه خود را افزایش دهید یا این که حداق آن را حفظ کنید ناچار محکوم به شکست خواهید بود. این نکته مهم را هرگز فراموش نکنید.

کار خود را به سرمایه گذار معرفی کنید. دقت کنید که همان طور که پول برای شما ارزش دارد، فرد سرمایه گذار هم روی پول خود حساب کرده و برای آن ارزش قائل است. بنابراین باید اعتماد طرفتان را جلب کنید تا موفق شوید وی را راضی به سرمایه گذاری کنید.

2- استارتاپ خود را به دیگران معرفی کنید

این مسئله بسیار اهمیت دارد که کسب و کار شما شناخته شود. چرا که در این صورت است که قادر خواهید بود به درامد زایی برسید. پس برای رسیدن به نتیجه مطلوب، می توانید از جراید و سایت های پر بازدید کمک بگیرید. از این کار ترسی نداشته باشید.

سایت ها در این زمینه می توانند کمک زیادی به شما بکنند. کافی است تا تحقیق کنید که چه سایتی درباره استارتاپ های جدید و نوپا مطلب می نویسد. آن وقت شما می توانید کار خود را معرفی کرده و درخواست کنید تا برای فعالیت شما هم مطلبی نوشته شود. در این صورت است که کاربران زیادی مطلب نوشته شده درباره سایت شما را مطالعه می کنند و به این ترتیب فعالیت شما به دیگران معرفی می شود.

همچنین به دنبال پادکست های درجه یک و مرتبط با فعالیت خود بگردید. از آن ها بخواهید که لینکی از سایت شما را در وب سایت خودشان قرار دهند و مزیت استارتاپ شما را بیان کنند.

این کارها علاوه بر این که سبب می شود تا کاربران زیادی از استارتاپ شما دیدن کنند و فعالیت شما معرفی میشود، سرمایه گذاران زیادی هم متوجه فعالیت شما می شوند و در این باره می توانند به شما کمک کنند.

خودتان نویسندگی کنید. در سایت خود مطالب ناب و درجه یک درباره فعالیت خود بنویسید. مزیت های کسب و کار خود را توضیح دهید و برای شناساندن فعالیت خود تلاش کنید. تحقیقات و بررسی های به عمل آمده نشان می دهد، که کسب و کارهایی که محتواهای مفید و مرتبط با فعالیت خود را از طریق وب سایت خود ارائه می دهند، لینک، بازدید و ترافیک بیشتری را برای استارتاپ خود تجربه خواهند کرد. بدین ترتیب در صورتی که موفق نشوید با رسانه های دیگر و جراید برای معرفی کسب و کارتان به توافق برسید ، پس خودتان باید یک رسانه باشید!

از فضای مجازی هم می توانید کمک بگیرید. دنیای مجازی در این زمینه کمک بزرگی به شما می کند. یک صفحه در اینستاگرام ایجاد کنید و یک کانال برای فعالیت خود بسازید. سپس با مطالی کوتاه و مفید دنبال کنندگان را از نحوه فعالیت خود آگاه کنید.

 

استارتاپ


همچنین بخوانید: چه چیز هایی را در مسیر موفقیت از دست دادیم


3- استارتاپ خود را به آهستگی توسعه دهید

زمانی که شما فعالیتی را با بودجه محدود و مشخصی شروع می کنید، همواره بر اثر فشارها و تنش های وارده به دنبال راهکاری هستید تا کار ها را با سرعت هر چه تمام تر توسعه دهید تا رشد شما زودتر اتفاق بیفتد. این طرز تفکر غلط است.

باید دقت و تلاش کنید که ب صورت پیوسته و آهسته استارتاپ شما توسعه یابد. با دقت هر تصمیمی را که برای پیشرفت کار خود می گیرید بررسی و تجزیه و تحلیل کنید. ایده ها را بررسی و کنکاش کنید. بببینید کدام یک به درد شما می خورد همان را انتخاب کنید. مطمئن باشید اگر آهسته و پیوسته گام برداری نتیجه شیرینی را تجربه خواهید کرد .

4- در کنار خود از یک متخصص بهره بگیرید

مطمئنا اگر برای راه اندازی استارتاپ خود از فردی مطمئن و دلسوز کمک بگیرید به نتیجه بهتری خواهید رسید. به شرط این که فرد مورد نظر دلسوز باشد و قصد کمک به شما را داشته باشد. یک هم کار و همراه که بتواند درافکار و آرزوهای شما شریک شود،همواره تلاش می کند تا با سعی و کوشش این اهداف و آرزوها را جامه عمل بپوشاند. پس در انتخاب همراه نهایت وسواس را به خرج دهید.


همچنین بخوانید:  سخنان بزرگان در حوزه ی کارآفرینی و کسب و کار



  منبع : مجله اینترنتی فراحرف


برترینها استارتاپ ,سرمایه ,فعالیت ,دهید ,سایت ,معرفی ,شروع کردن ,همچنین بخوانید ,برای فعالیت ,دیگران معرفی ,کاربران زیادی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

tabandl انجام پروژه های برنامه نویسی بهترین سایت شاخه و برگ ذهن سکون و زمانهای دور خرید بک لینک • رویال ادز • فروش بک لینک • تبلیغات لینکی و متنی • خرید لینک • خرید بک لینک رنکدار بازی و نرم افزار